Retete simple: Bruschette

Printeaza

O reteta delicioasa de bruschette cu:fasole pastai, masline verzi, ansoa, bagheta, ulei de masline.

Ingrediente:

  • fasole păstăi
  • măsline verzi
  • anşoa
  • baghetă de pâine
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Păstăile se fierb în apa cu sare timp de aproximativ 5 minute, se iau de pe foc şi imediat se spală cu apă rece, iar apoi se lasă la scurs câteva minte. Fasolea, măslinele, anşoa se taie bucatele şi se amestecă.

Se lasă la frigider timp de 30 minute. Intre timp se încălzeşte cupto­rul la 170°C. Se taie bagheta de pâine felii şi se ung cu ulei de măsline. Se bagă la cuptor feliile de pâine aşezate pe o hârtie de copt, până când devin aurii, ungându-le din când în când cu ulei de măsline dacă încep să se usuce.

Odată rumenită păinea, se scoate din cuptor şi se presară deasupra amestecul de fasole păstăi, măsline verzi şi anşoa. Se servesc pe loc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.