Macrou la cuptor cu vin din: macrou, cartofi, ceapa, vin, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 bucăţi macrou 6 cartofi o ceapă 150 ml vin alb 2 linguri ulei 2 foi dafin sare piper Mod de preparare: Cartofii se taie cuburi si se pun la fiert 10 minute în apă clocotită. Intre timp, pestele se […]
Andive cu salata de peste din: oua, castravete, rosii, masline, ton, surimi, ciuperci, somon, iaurt, ulei de masline, patrunjel, lamaie, sare, andive. Ingrediente: 2 ouă 1 castravete 2 roşii 6-8 măsline 1 conservă de ton 4 surimi 6 ciuperci proaspete 2 fileuri de somon afumat 200 ml iaurt gras 2 linguri cu ulei de măsline […]
Peste cu salsa din: peste, salsa, branza cheddar, chipsuri de tortilla, avocado, smantana. Ingrediente: 800 g file de peşte 250 ml salsa după gust (picantă sau dulce) 125 g brânză Cheddar proaspăt rasă 50 g chipsuri de tortilla de porumb (natur) 1 avocado 100 g smântână grăsime pentru uns forma Mod de preparare: Se preîncinge […]
Eglefin cu fenicul din: fenicul, ceapa, ulei, unt, sare, piper, masline, coriandru, eglefin. Ingrediente: 3 bulbi de fenicul cu frunze 1 ceapă 4 linguri de ulei de măsline 2 linguri de unt sare piper 60 g măsline negre fără sâmburi 1/2 legătură de coriandru 4 fileuri de eglefin (a cate 200 g) Mod de preparare: […]
Cordon bleu cu peste din: hasmatuchi, ceapa, unt, somon, suc de lamaie, faina, calcan, oua, pesmet, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1/2 legătură hasmaţuchi 2 cepe 2 linguri unt 100 g somon afumat sare piper sucul de la 1/2 lămâie 2 calcani 4 linguri făină 2 ouă 4 linguri pesmet 1 lingură ulei Mod de […]