Retete simple: Rosii umplute
PrinteazaRosii umplute din: rosii, mazare, morcov, boabe de porumb, cartofi, maioneza, smantana, sare si piper.
- 8 rosii
- 200 g mazare congelata
- 150 g morcov congelat
- 200 g boabe de porumb
- 4 cartofi
- 3 linguri maioneza
- 2 linguri smantana
- sare
- piper
Mod de preparare:
Roşiilor li se taie câte un căpăcel, li se goleşte miezul şi se presară cu sare în interior. Se lasă cu gura în jos să se scurgă.
Cartofii se fierb, apoi se taie cuburi mici. Maioneza se amestecă cu smântână. In apă clocotită cu sare se pun legumele congelate si se lasă 10 minute. Apoi, se scurg bine.
Porumbul se trece prin jet de apă şi se lasă la scurs. Se amestecă toate legumele cu maioneza, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se umplu roşiile.
Se lasă 30 de minute la frigider până la servire.
Rosii umplute
Pofta buna!