Felii de friptura de vitel in sos de ton din: morcov, praz, vin, supa de legume, foaie de dafin, boabe de piper, sare, ceafa de vitel, oua, ton, fileuri de ansoa, maioneza, suc de lamaie, ulei de masline, piper. Ingrediente: 1 morcov 1/2 fir praz 125 ml vin alb sec circa 500 ml supa de […]
O reteta delicioasa de tocana de vitel din: ceafa de vitel, frunze de telina, ardei capia, ceapa, patrunjel, pastarnac, usturoi, patrunjel, boia dulce, foi de dafin, bulion si sare. Ingrediente: 4 bucati ceafa de vitel frunze de telina 2 ardei capia 1 ardei galben 3 cepe 1 radacina de patrunjel 1 pastarnac 1 capatana […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
A iesit bine, simplu si bun