Reteta zilei: Ratatouille
PrinteazaO reteta delicioasa de ratatouille pentru iarna din: ciuperci, vanata, praz, gogosari, condimente, sare si ulei.
Poate te intereseaza si:
- Ratatouille cu rosii uscate, dovlecel si vinete
- Cum se prepara Ratatouille (VIDEO)
- Ratatouille cu usturoi
- picioruse de ciuperci
- 1 vanata
- 2 gogosari
- 1/2 fir de praz
- 1 morcov
- 1 lingurita condimente
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Taie cubulete si pregateste rapid un ghiveci gustos. Pune putin ulei la incins si adauga toate legumele. Acopera cu un capac si inabusa-le. La final, adauga si lingurita de condimente.
Umple borcanele dinainte pregatite si toarna deasupra ulei cat sa le acopere. Capseaza borcanele si sterilizeaza-le la bain-marie, invelite bine in ziare timp de 15 minute.
Ratatouille
Pofta buna!
Foarte bun ghiveciul asta, ca pana la urma este ghiveci …
Da, este ghiveci si este foarte bun