Retete zilei: Supa cu carne de vita, varza si sfecla
PrinteazaSupa cu carne de vita, varza si sfecla din: carne de vita, cartofi, varza, sfecla, ceapa, rosii, morcovi, ardei, marar, ulei de masline, sare, piper, condimente.
Ingrediente:
- 1 kg carne de vita
- 4-5 cartofi mari
- 1/2 varza
- 1 sfecla
- 1/2 ceapa
- 3 roșii
- 2 morcovi
- 1 ardei rosu
- 1/3 buchet de marar
- ulei de masline
- sare si piper dupa gust
- condimente italiene
Mod de preparare:
Taiati carnea de vita cuburi. Intr-o tigaie incalziti uleiul si gatiti carnea cateva minute. Taiati sfecla in jumatate si adaugati in apa intr-o oala.
Gatiti la foc mic timp de 30 minute. Adaugați sare și piper negru și continuati sa fierbeti incet pentru alte 30 de minute.
Curatati si taiati cuburi cartofii si adaugati in supa. Gatiti timp de 10 minute. Scoateti sfecla și lasați sa se raceasca. Taiati varza și adaugati in oala.
Curatati morcovii si taiati bucati. Intr-o tigaie adaugati 2-3 linguri ulei de masline si adaugati morcovii si sfecla. Gatiti 2-3 minute.
Taiati rosiile si adaugati in amestecul de sfecla cu morcov. Gatiti pentru cateva minute, amestecand ocazional. Taiati ardeiul gras roșu și adaugati in cratita.
Gatiti pentru cateva minute. Se adauga amestecul de legume in supa. Adaugati 2 linguri de condimente italiene și se fierbe la foc mic.
Taiati ceapa. Adaugati 2 linguri de ulei de masline si gatiti ceapa cateva minute. Adauga in supa.
Opriti focul și tocati marunt mararul. Lasati sa se odihneasca 30 de minute inainte de a servi.
Supa cu carne de vita, varza si sfecla
Pofta buna!
Foarte buna supa cu carne de vita
Arata foarte bine