Ridichi cu ardei iute in otet

Printeaza

Ridichi cu ardei iute in otet din: ridichi, otet pentru murat, ghimbir, ardei iute, zahar.

Ingrediente:Ridichi cu ardei iute in otet

  • ridichi
  • otet pentru murat
  • ghimbir
  • ardei iute
  • zahar

 

 

 

Mod de preparare:

Indepărtează capetele de la 1 kg de ridichi şi taie-le în jumătăţi pe cele mari.

Ţine ridichile în saramură peste noapte, apoi clăteşte-le şi scurge-le.

Pregăteşte oţetul pentru murat, folosind 150g de zahăr, apoi adaugă 1 bucată a 5cm de ghimbir, curăţat de coajă şi feliat subţire, precum şi 1 ardei iute roşu feliat.

Pune ridichile în borcane, apoi toarnă peste ele oţetul fierbinte şi sigilează borcanele.

Murăturile sunt gata de consum după 2 săptămâni sau mai mult, dacă vrei.

 

Pofta buna!

 


poate te intereseaza si:

Reteta zilei: Fasole verde murata cu ardei iute

Fasole verde murata cu ardei iute din: fasole verde, usturoi, marar, ardei iute,otet, apa, sare.   Ingrediente: 1 kg fasole verde 1 capatana usturoi 1 legatura marar 2 ardei iuti 8 cesti de otet 8 cani de apa 1 ceasca de sare       Mod de preparare: Rupeti capetele de la fasole. Puneti in […]

 

Ardei capia umpluti cu varza si ardei iute

Ardei capia umpluti cu varza si ardei iute din: varza, sare, zahar, chimen, ardei capia, frunze de dafin, ardei iute, apa, otet, zahar, sare, piper boabe. Ingrediente: 1 varză mică sau 1/2 varză mare 2 linguri sare 2 lingurite zahăr 1 lingurita chimen 6-8 ardei capia 2-3 frunze de dafin 1-2 ardei iuţi 0.5 litri […]

 

Praz cu ghimbir si ardei iute

Praz cu ghimbir si ardei iute din: praz, ghimbir, boabe de piper, boabe de mustar, foid ed afin, ardei iute, otet, apa, zahar, sare neiodata. Ingrediente: 1 kg praz 250 g ghimbir boabe de piper boabe de muştar 4 foi dafin 2 ardei iuţi roşii 500 ml oţet 500 ml apă 50 g zahăr 1 […]

Reteta zilei: Muraturi asortate cu piper si marar

Muraturi asortate din: otet, zahar tos, sare, castarveti, ceapa rosie, boabe de piper, marar.   Ingrediente: 1 2/3 cana otet 2/3 ceasca + 2 linguri de zahar tos 1/2 lingurita sare 2 cani castraveți, taiati felii 1/2 ceapa rosie, feliata subtire 1 lingura boabe de piper 2 linguri crengute marar     Mod de preparare: […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.