Fasole verde murata cu ardei iute din: fasole verde, usturoi, marar, ardei iute,otet, apa, sare. Ingrediente: 1 kg fasole verde 1 capatana usturoi 1 legatura marar 2 ardei iuti 8 cesti de otet 8 cani de apa 1 ceasca de sare Mod de preparare: Rupeti capetele de la fasole. Puneti in […]
Ridichi cu ardei iute in otet
PrinteazaRidichi cu ardei iute in otet din: ridichi, otet pentru murat, ghimbir, ardei iute, zahar.
- ridichi
- otet pentru murat
- ghimbir
- ardei iute
- zahar
Mod de preparare:
Indepărtează capetele de la 1 kg de ridichi şi taie-le în jumătăţi pe cele mari.
Ţine ridichile în saramură peste noapte, apoi clăteşte-le şi scurge-le.
Pregăteşte oţetul pentru murat, folosind 150g de zahăr, apoi adaugă 1 bucată a 5cm de ghimbir, curăţat de coajă şi feliat subţire, precum şi 1 ardei iute roşu feliat.
Pune ridichile în borcane, apoi toarnă peste ele oţetul fierbinte şi sigilează borcanele.
Murăturile sunt gata de consum după 2 săptămâni sau mai mult, dacă vrei.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Reteta zilei: Fasole verde murata cu ardei iute
Ardei capia umpluti cu varza si ardei iute
Ardei capia umpluti cu varza si ardei iute din: varza, sare, zahar, chimen, ardei capia, frunze de dafin, ardei iute, apa, otet, zahar, sare, piper boabe. Ingrediente: 1 varză mică sau 1/2 varză mare 2 linguri sare 2 lingurite zahăr 1 lingurita chimen 6-8 ardei capia 2-3 frunze de dafin 1-2 ardei iuţi 0.5 litri […]
Praz cu ghimbir si ardei iute
Praz cu ghimbir si ardei iute din: praz, ghimbir, boabe de piper, boabe de mustar, foid ed afin, ardei iute, otet, apa, zahar, sare neiodata. Ingrediente: 1 kg praz 250 g ghimbir boabe de piper boabe de muştar 4 foi dafin 2 ardei iuţi roşii 500 ml oţet 500 ml apă 50 g zahăr 1 […]
Reteta zilei: Muraturi asortate cu piper si marar
Muraturi asortate din: otet, zahar tos, sare, castarveti, ceapa rosie, boabe de piper, marar. Ingrediente: 1 2/3 cana otet 2/3 ceasca + 2 linguri de zahar tos 1/2 lingurita sare 2 cani castraveți, taiati felii 1/2 ceapa rosie, feliata subtire 1 lingura boabe de piper 2 linguri crengute marar Mod de preparare: […]
Pofta buna!