Licorice – Lemn Dulce: Secretul Natural pentru Combaterea Inflamației și Susținerea Glandelor Suprarenale. Licorice, cunoscut și sub denumirea de lemn dulce, este o plantă perenă originară din Europa și Asia, cu o istorie îndelungată în utilizarea medicinală. Rădăcina de licorice este apreciată pentru proprietățile sale antiinflamatorii și capacitatea de a susține glandele suprarenale, printre alte […]
Ridichi la cuptor cu seminte de susan
PrinteazaRidichi la cuptor cu seminte de susan din: ulei de masline, ridichi, seminte de susan.
Ingrediente:
- 3 linguri ulei de măsline
- 400g de ridichi
- 1 lingură seminţe de susan, prăjite
Mod de preparare:
Ridichi la cuptor cu seminte de susan: Incinge cuptorul la 200°C. Pune uleiul şi ridichile într-o tavă mare şi coace-le 30 de minute, întorcându-le pe partea cealaltă la jumătatea intervalului.
Scoate ridichile din cuptor când s-au frăgezit. Asezonează-le după gust şi presară pe ele seminţie de susan.
Serveşte această garnitură cu miel la cuptor sau alta friptura, dupa preferinta.
Pofta buna!
Tzatziki cu Ierburi Aromate: Mărar și Mentă pentru o Prospețime Inegalabilă
Tzatziki cu Ierburi Aromate: Mărar și Mentă pentru o Prospețime Inegalabilă din: iaurt, castravete, usturoi, ulei de masline, otet de vin alb, marar, mentasare, piper. Tzatziki, sosul grecesc revigorant și plin de aromă, este o adiție clasică și indispensabilă la orice masă estivală. Cu o bază cremoasă de iaurt și castraveți, acest sos este ideal […]