Rigatoni cu carne tocata si legume

Printeaza

Rigatoni cu carne tocata si legume din: rigatoni, vita, telina, morcovi, ceapa, vin rosu, ricotta, cartofi, supa, parmezan, sare, ulei de masline.

 

Ingrediente: Rigatoni_cu_carne_tocata_si_legume

  • 80gr paste rigatoni
  • 80g de carne de vită tocată
  • 10 g de ţelinâ
  • 10 g de morcovi
  • 10 g de ceapă
  • 50 ml de vin roşu
  • 50 g de brânză ricotta
  • 60 g de cartofi opăriţi
  • 1 lingura supă de carne
  • 20 g de parmezan ras
  • sare
  • 10 g de ulei de măsline

 

 

Mod de preparare:

Fierbeţi rigatoni în apă fierbinte sărată. Intr-o cratiţă prăjiţi uleiul, ţelina, morcovii şi ceapa.

Adăugaţi carnea tocată de vită şi lăsaţi până se rumeneşte. Stropiţi cu vin roşu şi, de îndată ce se evaporă, stingeţi flacăra.

Odată ce compoziţia s-a răcit, adăugaţi cartofii şi brânza ricotta, adăugaţi sarea şi umpleţi rigatoni cu ajutorul unui sac de patiserie.

Aşezaţi rigatoni sub formă de turnuleţ pe o farfurie şi stropiţi cu puţin ulei şi parmezan, păstrând o lingură de sos.

Puneţi în blender restul de umplutură, adăugaţi o lingură de supă de carne şi folosiţi crema obţinută ca să puneţi pe ea amestecul de rigatoni.

Rigatoni cu carne tocata si legume

Rigatoni_cu_carne_tocata_si_legume

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Rigatoni cu carne de vită

Rigatoni cu carne de vită din: rigatoni, supa, carne tocata de vita, usturoi, rosii, ardei capia, parmezan, ulei de masline, rosii cherry, busuioc, sare si piper. Ingrediente: 400 g rigatoni o cana supa 500 g carne tocata de vita 2 catei de usturoi 3-4 rosii 1-2 ardei capia parmezan 75 g unt 3 linguri ulei […]

 

Rigatoni alla bolognese

Rigatoni alla bolognese din: carne de vita, sos de rosii, usturoi, ceapa, morcov, supa de vita, vin rosu, ulei de masline, paste rigatoni si parmezan. Ingrediente: 500 g carne de vita tocata 400 g sos de rosii 2 catei de usturoi, tocati fin 1 ceapa medie, tocata fin 1 morcov, dat pe razatoare 150 ml […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.