Rigatoni cu carne de vită
PrinteazaRigatoni cu carne de vită din: rigatoni, supa, carne tocata de vita, usturoi, rosii, ardei capia, parmezan, ulei de masline, rosii cherry, busuioc, sare si piper.
- 400 g rigatoni
- o cana supa
- 500 g carne tocata de vita
- 2 catei de usturoi
- 3-4 rosii
- 1-2 ardei capia
- parmezan
- 75 g unt
- 3 linguri ulei de masline
- rosii cherry
- busuioc proaspat
- sare
- piper macinat
Mod de preparare:
Carnea de vită se înăbuşă în uleiul de măsline. Se adaugă supa puţin câte puţin şi se amestecă încontinuu, ca să nu se prindă. Separat, se curăţă roşiile si ardeii, se spală şi se zdrobesc cu blenderul. Pasta se amestecă cu carnea tocată $i se lasă să fiarbă la foc mic si să scadă. Se condimen¬tează cu usturoi, sare si piper.
Separat, se pun pastele să fiarbă în apă cu o linguriţă de sare si 1 -2 linguriţe de ulei. După ce au fiert, se scot $i se lasă în sită sub jetul de apă. Pastele se trec prin untul topit si se pun pe platou. Se serv/esc cu sosul de carne şi se ornează cu parmezan, roşii şi busuioc proaspăt.
Rigatoni cu carne de vită
Pofta buna!
Arata bine pastele cu carne de vita
Eu nu prea ma omor dupa paste in combinatie cu carne …