Rinichi cu garnitura de sparanghel

Printeaza

 Rinichi cu garnitura de sparanghel

Ingrediente:Rinichi cu garnitura de sparanghel

  • 800 g rinichi
  • 400 g cartofi
  • sare
  • ulei pentru prăjit
  • 6 frigărui
  • 300 g spa­ranghel
  • 30 g unt

 

Mod de preparare:

Rinichii se curăţă, se spală, apoi se taie bucăţi şi se înfig în frigărui.

Se sărează şi se pun pe grătarul încins. Se garnisesc cu vîrfuri de sparanghel fierte şi date în unt şi cu cartofi parizieni.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte inspirata combinatia de rinichi cu sparanghel. Trebuie neaparat sa incercati.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.