Rinichi cu smantană

Printeaza

Rinichi cu smantană

Ingrediente:Rinichi cu smantană

  • 1 rinichi de vacă sau 2 rinichi de viţel sau de porc (cam 600 g)
  • 1 ceapă mică
  • 1 lingură unt
  • 1 pahar smîntînă
  • 1 linguriţă rasă făină
  • 1/2 pahar zeamă de carne
  • sare

 

Mod de preparare:

Se prepară rinichii ca pentru mîncare de rinichi. Se prăjeşte ceapa cu untul pînă cînd începe să se îngălbenească, se adaugă făina, se amestecă, apoi se stinge cu zeamă de carne.

În acest sos se pun smîntîna, sarea şi rinichii tăiaţi, şi se lasă să fiarbă la foc mic pînă cînd rinichii sînt gata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.