Rinichi la gratar cu costita si rosii la gratar

Printeaza

Rinichi la gratar cu costita si rosii la gratar

Ingrediente:

  • 800 g rinichi
  • 150 g costiţă afumată
  • 200 g roşii
  • sare

 

Mod de preparare:

Rinichi la gratar cu costita si rosii la gratar: Rinichiul se curăţă, se spală apoi, se taie felii mai mari.

Se sărează, se pun pe grătarul încins şi se garnisesc cu felii de costiţă afumată şi felii de roşii fripte pe grătar.

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. O sa fac rinichi de manzat la gratar.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.