Rinichi prajiti

Printeaza

Rinichi prajiti 

Ingrediente:Rinichi prajiti

  • 2 rinichi de viţel
  • 1 lingură untură
  • sare
  • 12 feliuţe de pâine
  • 1 lingură unt

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă rinichii, se taie felii destul de subţiri. Se înfierbântă o lingură de untură. Se usucă bine rinichii cu o cârpă şi se pun să se rumenească pe amândouă părţile 15 minute.

Nu trebuie uscaţi, pentru a nu-şi pierde din frăgezime. Când sunt aproape gata, se sărează. Se servesc fierbinţi, cu felii de franzelă prăjită în unt.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sunt buni rinichii de vitel? Nu ies tari?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.