Rinichi de vita cu orez din: rinichi, otet, ceapa, faina, ulei, sare, piper, orez, ciuperci, unt. Ingrediente: 4 rinichi de vită 2 linguri oţet 2 cepe 4 linguri făină 2 linguri ulei sare piper Pentru garnitură: 100 g orez 200 g ciuperci sare 50 g unt Mod de preparare: Rinichii se taie întâi pe […]
Rinichi de vaca cu ciuperci si vin rosu
PrinteazaRinichi de vaca cu ciuperci si vin rosu din: rinichi de vaca, unt, ceapa, pasta de rosii, vin rosu, ciuperci, supa de carne, faina, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 rinichi de vacă
- 150 g unt
- 1 ceapă potrivită
- 1 lingură pastă de roşii
- 1/2 pahar vin roşu
- 7 ciuperci
- 500 ml supă de carne
- făină
- sare şi piper, după gust
Mod de preparare:
Rinichiul se taie feliuţe şi se opăreşte bine cu apă clocotită.
Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în unt fierbinte, până ce capătă culoarea galbenă.
Se adaugă feliuţele de came, amestecându-se bine, până ce se rumeneşte frumos şi rinichiul, apoi făina, pasta dc roşii, sare şi piper, după gust.
Totul se stinge cu vin şi supă de carne şi se lasă la fiert, la foc potrivit, până ce sosul scadc bine de tot.
Se adaugă ciupercile spălate, tăiate felii, sotate separat.
Rinichi de vaca cu ciuperci si vin rosu
Mancare de castraveti si rinichi
Mancare de castraveti si rinichi din: rinichi, castraveti, cartofi, ceapa, dafin, piper, ulei, otet. Ingrediente: 400 g rinichi de vită 8 castraveţi acri 4 cartofi o ceapă 150 ml apă o foaie dafin 5 boabe piper 2 linguri ulei 2 linguri oţet sare Mod de preparare: Rinichii curăţaţi se pun în apă cu oţet […]
Rinichi de miel cu scortisoara
Rinichi de miel cu scortisoara din: rinichi de miel, rosii, unt, zahar, scortisoara, sare, piper. Ingrediente: 1 kg rinichi 1 cutie roşii decojite 1 cănită de unt 1 linguriţă de zahăr câteva bucăţi de scorţişoară sare piper Mod de preparare: Carnea, bine spălată, se taie bucăţi potrivite şi se pune într-o cratiţă cu unt. […]