Rinichi de miel sau de vitel cu hribi din: rinichi, hribi, unt, smantana, sare, piper, ulei, rozmarin, lapte. Ingrediente: 1 kg rinichi 350 g hribi 1 lingură cu unt 2 linguri cu smântână sare piper 3 linguri cu ulei rozmarin 1 pahar cu lapte Mod de preparare: Curăţaţi foarte bine rinichii de partea tare, […]
Rinichi de vitel cu sos din: rinichi, zeama de lamaie, sare, piper, ulei, ceapa, patrunjel, faina, vin, ardei, boia. Ingrediente: 750 g rinichi de viţel zeama de la 0 lămâie sare de mare piper 2 linguri de ulei de măsline 2 linguri de ceapă tocată 2 linguri de pătrunjel tocat mărunt 2 linguri de făină 2 […]
Tocanita cu rinichi de vita din: carne, untura, rinichi, ciuperci, ceapa, smantana, faina, boia, sare, piper. Ingrediente: 200 g carne de vită 200 g carne de porc 1 lingură untură 200 g rinichi de viţel 150 g ciuperci 2 cepe roşii sare piper 1 linguriţă boia 200 ml smântână 3 linguri făină 200 ml supă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.