Mici de Porc Tradiționali din: carne de porc, usturoi, bicarbonat, cimbru, piper, sare, apa minerala. Descoperiți gustul autentic al miciilor de porc, o rețetă tradițională românească iubită de toți iubitorii de grătar. Micii, cunoscuți și ca mititei, sunt o combinație perfectă de carne de porc, condimente aromatice și un mod de preparare specific, care îi […]
Risoto cu limba
PrinteazaRisoto cu limba
Ingrediente:
- 1 ceaşcă orez
- 1 limbă de viţel
- 1 ceapă
- 1 morcov
- 1 patrunjel
- 3 linguri unt
- 1 lingură făină
- unt proaspăt cât o nucâ
- 100 g brânză rasă
- sare
Mod de preparare:
Risoto cu limba: fierbe o limbă de viţel cu o ceapă şi zarzavat. curăţă de piele şi se taie în cuburi mici. face un sos gros ca o smântână, dintr-o lingură de unt şi o lingură de făină.
stinge cu zeama în care a fiert limba şi se amestecă cu bucăţile de limbă. prăjeşte uşor în unt orezul şi se stinge cu două ceşti de zeamă limpezită în care a fiert limba.
Când orezul este fiert, se amestecă cu puţin unt proaspăt şi cu 100 g de brânză rasă uşor, pentru a nu se sfărâma orezul. pune într-o formă cu gaură mare, bine unsă cu unt.
dă câteva minute la cuptor, se răstoarnă pe farfurie, iar la mijloc se aşază limba. serveşte fierbinte.
Pofta buna!
Ciorbă de Fenicul cu Linte: O Rețetă Aromată și Nutritivă pentru Zile Răcoroase
Ciorbă de Fenicul cu Linte: O Rețetă Aromată și Nutritivă pentru Zile Răcoroase din: linte verde, fenicul, morcovi, ceapa, rosii conservate, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, patrunjel. Savurați gustul unic al acestei ciorbe, o rețetă plină de nutrienți și arome. Combinând feniculul aromatic cu lintea proteică, morcovii dulci și roșiile suculente, această […]