Pui in aluat cu sos iute de casa din: piept de pui, orez cu legume, aluat de patiserie, ou, jeleu de coacaze rosii, sos worcestershire, suc de lamaie, tabasco. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în […]
Risotto cu ciuperci de padure
PrinteazaRisotto cu ciuperci de padure din: orez, supa de pui, ceapa, ciuperci de padure, usturoi, ulei de masline, patrunjel verde, sare si piper.
Ingrediente:
- 400 g orez cu bob lung
- 800 ml supă de pui
- 2 cepe
- 300 g ciuperci de pădure congelate
- 5 căţei usturoi
- 4 linguri ulei de măsline
- 1 legătură pătrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pui la fiert într-o cratiţă ciupercile tăiate felii pentru 15-20 de minute, după care le scoţi şi le laşi să se răcească.
Tai ceapa şi usturoiul mărunt şi le căleşti puţin în uleiul de măsline încins Adaugi orezul şi amesteci bine.
Pui supa şi laşi să fiarbă, la foc mic, circa 15-20 de minute.
Csnd orezul este aproape fiert, adaugi ciupercile şi pătrunjelul tocat mărunt, după care condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Mai laşi cinci minute, opreşti focul, acoperi cu un capac şi aştepţi cinci minute înainte să-l serveşti.
Risotto cu ciuperci de padure
Pofta buna!
Budincă cu fructe de pădure și fulgi de ovăz
Budincă cu Fructe de Pădure și Fulgi de Ovăz din: fulgi de ovaz, lapte, miere, extract de vanilie, fructe de padure, oua, sare, ulei. Ingrediente: 1 cană de fulgi de ovăz 2 căni de lapte (poate fi lapte de vacă, lapte vegetal sau apă) 2 linguri de miere sau sirop de arțar 1 linguriță de […]