Risotto cu ciuperci de padure

Printeaza

O reteta de risotto cu ciuperci de padure din: orez, supa de pui, ceapa, ciuperci de padure, usturoi, ulei de masline, patrunjel verde, sare si piper.

Ingrediente:Risotto cu ciuperci de padure

  • 400 g orez cu bob lung
  • 800 ml supă de pui
  • 2 cepe
  • 300 g ciuperci de pădure congelate
  • 5 căţei usturoi
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui la fiert într-o cratiţă ciupercile tăiate felii pentru 15-20 de minute, după care le scoţi şi le laşi să se răcească. Tai ceapa şi usturoiul mărunt şi le căleşti puţin în uleiul de măsline încins Adaugi orezul şi amesteci bine. Pui supa şi laşi să fiarbă, la foc mic, circa 15-20 de minute.

Csnd orezul este aproape fiert, adaugi ciupercile şi pătrunjelul tocat mărunt, după care condimentezi cu sare şi piper, după gust. Mai laşi cinci minute, opreşti focul, acoperi cu un capac şi aştepţi cinci minute înainte să-l serveşti.

Risotto cu ciuperci de padure

Risotto cu ciuperci de padure

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.