Risotto cu ciuperci şi pui
PrinteazaO reteta delicioasa de risotto cu ciuperci si pui din: ceapa, orez, ulei de masline, vin alb, supa de legume, ciuperci, file de piept de pui, sare, piper, parmezan si tarhon.
- 2 cepe frantuzesti
- 250 g orez cu bob rotund
- 2 linguri ulei de masline
- 150 ml vin alb
- 750 g supa de legume
- 250 g ciuperci de padure
- 350 g file de piept de pui
- sare
- piper
- parmezan
- 1/2 legatura tarhon
Mod de preparare:
Intr-o lingură de ulei încins, se călesc ceapa tocată şi orezul. Se amestecă vinul cu supă şi 1/2 din cantitate se adaugă la orez; se dă în clocot şi se lasă să fiarbă la foc moale, înăbuşit, 35 min.
Treptat se adaugă şi restul de lichid. Se prăjesc ciupercile şi se scot, apoi se prăjesc fâşiile de carne. Se adaugă la risotto 75 g parmezan ras şi tarhonul tocat. Se serveşte cu ciuperci şi carne.
Risotto cu ciuperci şi pui
Pofta buna!
Incoming search terms:
- risotto cu pui
- risotto cu ciuperci si pui
- reteta risotto cu ciuperci si pui
Prea simplu risoto asta