Risotto cu ciuperci şi pui

Printeaza

O reteta delicioasa de risotto cu ciuperci si pui din: ceapa, orez, ulei de masline, vin alb, supa de legume, ciuperci, file de piept de pui, sare, piper, parmezan si tarhon.

Ingrediente:Risotto cu ciuperci şi pui

  • 2 cepe frantuzesti
  • 250 g orez cu bob rotund
  • 2 linguri ulei de masline
  • 150 ml vin alb
  • 750 g supa de legume
  • 250 g ciuperci de padure
  • 350 g file de piept de pui
  • sare
  • piper
  • parmezan
  • 1/2 legatura tarhon

 

Mod de preparare:

Intr-o lingură de ulei încins, se călesc ceapa tocată şi orezul. Se amestecă vinul cu supă şi 1/2 din cantitate se adaugă la orez; se dă în clocot şi se lasă să fiarbă la foc moale, înăbuşit, 35 min.

Treptat se adaugă şi restul de lichid. Se prăjesc ciupercile şi se scot, apoi se prăjesc fâşiile de carne. Se adaugă la risotto 75 g parmezan ras şi tarhonul tocat. Se ser­veşte cu ciuperci şi carne.

Risotto cu ciuperci şi pui

Risotto cu ciuperci şi pui

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • risotto cu pui
  • risotto cu ciuperci si pui
  • reteta risotto cu ciuperci si pui

1 comentariu

  1. Prea simplu risoto asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.