Risotto cu ciuperci

Printeaza

O reteta de risotto cu ciuperci din: unt, ulei de masline, praz, usturoi, risotto, supa de legume, ciuperci, cascaval, salata verde, sare si piper.

Ingrediente:Risotto cu ciuperci

  • 30 g unt
  • 20 ml ulei de masline
  • 1 praz tocat
  • 1 capatana de usturoi zdrobit
  • 300 g Risotto
  • 800 ml supa de legume fierbinte
  • 250 g ciuperci taiate
  • 50 g cascaval ras
  • salata verde pentru servit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune untul, uleiul, prazul şi usturoiul într-un vas de iena. Acoperă cu o folie şi lasă în cuptorul cu microunde, la temperatură mare, timp de 5 minute.

Pune orezul peste amestecul din vas, apoi adaugă supa de legume şi condimentează cu sare şi piper. Lasă la microunde, fără folie de această dată, timp de 10 minute.

Amestecă şi ciupercile şi lasă încă 6 minute la microunde.

Incorporează caşcavalul în amestecul din cuptor şi lasă 5 minute să se răcească. Serveşte cu salată verde.

Risotto cu ciuperci

Risotto cu ciuperci

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.