Risotto cu ciuperci
PrinteazaO reteta de risotto cu ciuperci din: unt, ulei de masline, praz, usturoi, risotto, supa de legume, ciuperci, cascaval, salata verde, sare si piper.
- 30 g unt
- 20 ml ulei de masline
- 1 praz tocat
- 1 capatana de usturoi zdrobit
- 300 g Risotto
- 800 ml supa de legume fierbinte
- 250 g ciuperci taiate
- 50 g cascaval ras
- salata verde pentru servit
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune untul, uleiul, prazul şi usturoiul într-un vas de iena. Acoperă cu o folie şi lasă în cuptorul cu microunde, la temperatură mare, timp de 5 minute.
Pune orezul peste amestecul din vas, apoi adaugă supa de legume şi condimentează cu sare şi piper. Lasă la microunde, fără folie de această dată, timp de 10 minute.
Amestecă şi ciupercile şi lasă încă 6 minute la microunde.
Incorporează caşcavalul în amestecul din cuptor şi lasă 5 minute să se răcească. Serveşte cu salată verde.
Risotto cu ciuperci
Pofta buna!