Risotto cu pui si praz
PrinteazaRisotto cu pui si praz din: orez, supa din concentrat de legume, piept de pui, praz, ceapa, ulei, patrunjel, sare, piper.
- 250 g orez cu bob rotund
- 500 ml supa din concentrat de legume
- un piept de pui
- 3 bucati praz
- o ceapa
- o lingura ulei
- cateva fire de patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se prepară supa din concentrat de legume si cantitatea de apă indicată si se dă deoparte. Intr-o cratiţă cu pereţi groşi se pune uleiul la încins si apoi se pune ceapa la prăjit. După ce s-a înmuiat, se adaugă orezul si se căleşte uşor, să devină translucid.
Se adaugă carnea tăiată fâşii şi prazul tăiat rondele, se lasă un pic la călit si se toarnă un polonic mic de supă. Se lasă la fiert şi apoi se adaugă câte un polonic mic de supă până ce orezul a absorbit tot lichidul. Se sărează si se potriveşte de piper $i se serveşte presărat cu pătrunjel.
Risotto cu pui si praz
Pofta buna!