Risotto cu piept de pui
PrinteazaRisotto cu piept de pui din: cascaval marinat, piept de pui, orez, unt, parmezan, smantana, delicat, piper.
- 1/2 borcan cascaval marinat
- 2 bucati piept de pui
- 1 cana orez
- 30 g unt
- 30 g parmezan
- 2 linguri smantana
- delicat
- piper
Mod de preparare:
Se toarna uleiul aromat in tigaie si se prajeste pieptul de pui taiat felii, pe ambele parti, pana se rumeneste.
Se asaza apoi pe fiecare felie cate 2 cubulete de cascaval si cate o felie de rosie si se baga la cuptor pana se topeste cascavalul.
In alta tigaie se topeste untul, se adauga usturoiul marinat tocat marunt, apoi orezul.
Se amesteca bine si se adauga delicat si apoi o cana de apa.
Se lasa la fiert, iar cand apa scade se mai adauga cate o cana de apa, in total 3 cani de apa pentru una de orez.
Cand orezul este fiert, se pipereaza, se adauga smantana si parmezanul ras si se amesteca bine.
Pofta buna!
poate iti place si:
Risotto cu sparanghel si parmezan
Risotto cu sparanghel si parmezan din: orez, sparanghel, ceapa, ulei de masline extravirgin, apa, vin alb, concentrat de legume, parmezan, sare, piper si rosie. Ingrediente: 120 g orez 700 g sparanghel 1/2 ceapă 4 linguri ulei de măsline extravirgin 2 1 apă 1/2 pahar vin alb 1/2 cub concentrat de legume 100 g parmezan ras […]
Risotto cu inimi de anghinare
Risotto cu inimi de anghinare din: orez, piept de pui, anghinarem ceapa, vin, parmezan, smantana, usturoi, ulei, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 150 g orez un litru supă de pasăre 300 g piept de pui un borcan inimi de anghinare 2 linguri ciuperci conservate o ceapă 100 ml vin alb sec 60 g parmezan ras 200 […]
Risotto cu ardei copt
Risotto cu ardei copt din: ardei gras, ulei de masline, usturoi, rosii, dafin, supa, orez, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 3 ardei grasi 2 linguri ulei de masline 3 catei de usturoi, tocat 2 cutii de 400gr rosii tocate 2 frunze de dafin 1.5 l supa 450gr orez arborio 6 frunze de busuioc, tocat sare si […]
Pofta buna!