Rizoto cu ciuperci si pui

Printeaza

Prăjeşte 1 ceapă tocată in 25 g unt, 5 min. Adaugă 300 g orez pentru rizoto şi stinge cu 125 ml vin roşu şi 900 ml supă de pui. Fierbe 15 min. Adaugă 200 g sos de ciuperci pentru rizoto amestecă pe foc 5 min.

Amestecă 2 buc. piept de pui cu 2 linguri condiment pentru pui şi 1 lingură pastă de roşii deshidratate. Prăjeşte carnea în 2 linguri ulei, până când se rumeneşte. Stinge cu 3 linguri apă şi fierbe 15 min, întorcând o dată. Taie felii şi serveşte cu rizoto.

Rizoto cu ciuperci si pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.