Rizoto cu ciuperci

Printeaza

Rizoto cu ciuperci din: orez, unt, ulei, ceapa, usturoi, orez, supa de legume, ciuperci, patrunjel.

Ingrediente:Rizoto_cu_ciuperci

  • 3 linguri unt
  • 1 lingura ulei
  • o ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • orez
  • supa de legume
  • 200 g ciuperci
  • patrunjel

Mod de preparare:

Topeşte trei linguri de unt şi una de ulei, căleşte o ceapă mică şi doi căţei de usturoi, apoi adaugă 150 g de orez pentru rizoto. Amestecă 1-2 minute, până devine transparent.

Toarnă două căni de supă de legume fierbinte şi lasă la foc mic până când se leagă. Spre final, adaugă 200 g de ciuperci călite separat. încorporează două linguri de parmezan ras şi serveşte cu patrunjel tocat.

Rizoto_cu_ciuperci

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.