Rizoto cu carne de potarniche

Printeaza

Rizoto cu carne de potarniche din: potarniche, ceapa, orez, oua, sare si piper.

Ingrediente:Rizoto cu carne de potarniche

  • 1 potarniche
  • 1 ceapă
  • 1 ceaşcă de orez
  • 2 ouă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incălzim vasul şi frigem în el,  potârnichea cu măruntaiele, până când se rumeneşte pe toate părţile. Măruntaiele le scoatem mai devre­me decât potârnichea.

Peste potârniche turnăm ceapa şi o fri­gem, apoi adăugăm orezul (vom adăuga apă atât cât este necesar să acoperim orezul).

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.