Rizoto cu legume
PrinteazaO reteta de rizoto cu legume din: ulei, ceapa, usturoi, orez, vin alb sec, mustar de dijon, supa concentrata, mazare, boabe de soia, spanac, coaja de lamaie si parmezan.
- ulei
- ceapa
- catei de usturoi
- orez
- vin alb sec
- mustar de dijon
- supa concentrata
- mazare
- boabe de soia
- spanac
- coaja rasa de lamaie
- parmezan
Mod de preparare:
Incinge 3 linguri ulei într-o tigaie. Adaugă 2 cepe si 3 căţpi de usturoi, tocate mărunt, şi căleşte-le, amestecând, 6-8 min. Adaugă 500 g orez pentru rizoto şi amestecă bine. Toarnă 150 ml vin alb sec, adaugă 2 linguriţe muştar de Dijon şi fierbe la foc mic până se absoarbe lichidul.
Adaugă un polonic de supă concentrată de legume (ai nevoie de 1,7 l în total), amestecând până când lichidul e absorbit, apoi mai adaugă câte unul. După 5- 20 min, adaugă 2 50 g mazăre congelată şi 250 g boabe de soia congelate şi fierbe 3 min Adaugă 100 g spanac, coaja rasă de la 1 lămâie şi 50 g parmezan ras; amestecă până când spanacul se topeşte.
Rizoto cu legume
Pofta buna!