Rizoto cu legume

Printeaza

O reteta de rizoto cu legume din: ulei, ceapa, usturoi, orez, vin alb sec, mustar de dijon, supa concentrata, mazare, boabe de soia, spanac, coaja de lamaie si parmezan.

Ingrediente:Rizoto cu legume

  • ulei
  • ceapa
  • catei de usturoi
  • orez
  • vin alb sec
  • mustar de dijon
  • supa concentrata
  • mazare
  • boabe de soia
  • spanac
  • coaja rasa de lamaie
  • parmezan

Mod de preparare:

Incinge 3 linguri ulei într-o tigaie. Adaugă 2 cepe si 3 căţpi de usturoi, tocate mărunt, şi căleşte-le, amestecând, 6-8 min. Adaugă 500 g orez pentru rizoto şi ames­tecă bine. Toarnă 150 ml vin alb sec, adau­gă 2 linguriţe muştar de Dijon şi fierbe la foc mic până se absoarbe lichidul.

Adaugă un polo­nic de supă concentrată de legume (ai nevoie de 1,7 l în total), amestecând până când lichidul e absorbit, apoi mai adaugă câte unul. După 5- 20 min, adaugă 2 50 g mazăre congelată şi 250 g boabe de soia congelate şi fierbe 3 min Adaugă 100 g spanac, coaja rasă de la 1 lămâie şi 50 g parmezan ras; amestecă până când spanacul se topeşte.

Rizoto cu legume

Rizoto cu legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.