Rizotto cu pui si legume
PrinteazaRizotto cu pui si legume din: orez, piept de pui, dovlecel, morcov, ciuperci, ardei, unt, sare.
- 1 cană cu orez
- 1 piept de pui
- 1 dovlecel
- 1 morcov
- 4 ciuperci
- 3 ardei graşi în trei culori
- 30 g unt
- sare
Mod de preparare:Frige
pe plită puiul şi apoi taie-l în fâşii. Curăţă legumele şi taie-le rondele. Pune la încins untul şi sotează puţin legumele, pe rând, iar la sfârşit, adaugă ciupercile tăiate felii.
Amestecă până când scade zeama lăsată de ciuperci. Peste legume pune puiul şi căleşte puţin. Fierbe orezul cu trei căni cu apă şi un praf de sare.
Lasă să fiarbă vreo 20 de minute, apoi adaugă legumele şi puiul şi amestecă.
Pofta buna!