Rizotto cu pui si legume

Printeaza

Rizotto cu pui si legume din: orez, piept de pui, dovlecel, morcov, ciuperci, ardei, unt, sare.

Ingrediente:Rizotto cu pui si legume

  • 1 cană cu orez
  • 1 piept de pui
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 4 ciuperci
  • 3 ardei graşi în trei culori
  • 30 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:Frige

pe plită puiul şi apoi taie-l în fâşii. Curăţă legumele şi taie-le rondele. Pune la încins untul şi sotează puţin legumele, pe rând, iar la sfârşit, adaugă ciupercile tăiate felii.

Amestecă până când scade zeama lăsată de ciuperci. Peste legume pune puiul şi căleşte puţin. Fierbe orezul cu trei căni cu apă şi un praf de sare.

Lasă să fiarbă vreo 20 de minute, apoi adaugă legumele şi puiul şi amestecă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.