O reteta Roastbeef clasic cu sos remoulade din: carne de vita, sare, piper, mustar de dijon, ceapa, oua, castravecior murat, patrunjel, maioneza si iaurt. Ingrediente: 1,5 kg carne de vita fasonata pentru roastbeef sare piper 6 linguri mustar de Dijon 3 cepe albe 4 oua fierte tari 3 cepe frantuzesti 1 castravecior murat 1 legatura […]
Roastbeef
PrinteazaRoastbeef din: muschi de vita, praf de mustar, piper, sare, ulei de unt.
Ingrediente:
- 2 kg muşchi file de vită de pe os
- 1/2 linguriţă de praf de muştar
- 1/2 linguriţă de piper negru
- sare
- 60 g ulei de unt
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul în prealabil la 180 °C (ventilator 160 °C). Se crestează grăsimea de pe carne, apoi se freacă carnea cu praful de muştar, piperul şi sarea.
Se încinge uleiul de unt într-o tavă de friptură, în care se prăjeşte apoi carnea pe toate părţile (întâi partea cu grăsimea), până când se formează o crustă maro.
Se aşează carnea în tava de friptură cu partea cu grăsime în sus şi se coace la cuptor circa 30 de minute. Mijlocul rămâne roze, în sânge.
Se scoate carnea din cuptor şi se înveleşte în folie de aluminiu.
După câteva minute, se taie felii subţiri. Friptura se serveşte cu sos de smântână cu hrean sau cu sos rece de muştar.
Pofta buna!
O reteta delicioasa de Roastbeef în crustă din: oua, galbenus, unt, fulgi de cartofi, patrunjel, sare, piper, muschi de vita, ulei, pastarnac, morcovi, vin rosu, supa de vita, smantana si sos de soia. Ingrediente: 2 oua 1 galbenus 250 g unt moale 250 g fulgi de cartofi 1/2 legatura patrunjel tocat sare piper 2 kg […]
Roastbeef cu busuioc si garnitura de rosii si ardei
O reteta delicioasa de Roastbeef cu busuioc şi garnitură de roşii şi ardei din: roastbeef, busuioc, rosii, ardei grasi galbeni, ardei gras rosu, ceapa, usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, sare si piper. Ingrediente: 800 g roastbeef 4 fire busuioc 2 roşii 1 ardei graşi galbeni 1 ardei gras roşu 1 ceapă 1 căţel […]
Pofta buna!