Romburi din carne tocată

Printeaza

Romburi din carne tocată

Ingrediente:

  • 500 g carne tocată de vită
  • 500 g carne tocată de porc
  • 2 cepe mari
  • 4 cartofi
  • 2 ouă
  • 2 chi­fle
  • 1 cană cu lapte
  • 2 linguri muştar
  • 1 cană cu supă de carne sau apă
  • 1 ou pentru uns
  • 3 linguri smântână
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • oregano
  • boia dulce
  • ulei pentru uns tava

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi o toci mărunt, înmoi chiflele în lapte şi le presezi bine. Cureţi cartofii, îi dai pe răzătoarea mică, apoi îi presezi să se scurgă zeama, iar verdeaţa o tai mărunt.

Amesteci carnea tocată cu chiflele, cartofii, ceapa, verdeaţa, 2 linguri smântână şi supa de carne.

Adaugi muştarul şi ouăle şi condimentezi după gust.

Ungi o tavă cu ulei, o tapetezi cu pesmet, întinzi compoziţia de carne, torni oul amestecat cu smântână şi coci timp de 40-50 de minute.

După ce s-a copt, o laşi să se răcească, apoi o tai romburi, o aşezi pe un platou şi o ornezi cu felii de roşii şi verdeaţă.

Romburi din carne tocată

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.