Rondele de ceapă pane

Printeaza

Rondele de ceapă pane pane din: ceapa, oua, faina, pesemt, apa minerala, sare si ulei.

Ingrediente:Retete_1

  • 3 cepe mari
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
  • apa minerala
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o tai rondele de circa 1 deget, desfaci foile cu grijă să nu se rupă, să rămână cercuri.

Pui cercurile pe un prosop curat, unul lângă altul şi le presari cu sare. Freci bine ouăle cu 1 lingură de făină, puţină sare şi puţină apă minerală.

Pui uleiul la încins într-o tigaie, treci fiecare cerc de ceapă prin făină, ou cu făină şi apă minerală şi apoi prin pesmet.

Le pui la prăjit în uleiul încins. Când devin aurii, le scoţi pe şerveţel absorbant. Le serveşti calde sau reci.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.