Rondele cu alune si cafea

Printeaza

Rondele cu alune si cafea din: alune, nuci, faina, pesmet, oua, frisca, cafea, unt.

Ingrediente:Rondele cu alune si cafea

  • 100 g alune prăjite şi măcinate
  • 100 g nuci măcinate
  • 2 linguri cu vârf cu făină
  • 2 linguri cu pesmet
  • 100 g frişcă
  • 4 albuşuri bătute spumă tare
  • 1 ceaşcă mică de cafea fără zaţ
  • 1 lingură cu unt

 

Mod de preparare:

Amestecăm nucile şi alunele măcinate cu faina şi pesmetul. Peste amestec turnăm frişca şi amestecăm cu lingura de lemn, apoi turnăm ca­feaua fără zaţ şi albuşurile bătute spumă tare.

Din amestec luăm cu linguriţa bucăţi potrivit de mari, pe care le punem în tava unsă cu unt şi acoperită cu hârtie de copt. Coacem prăjiturile la foc potrivit 20-25 minute.

Le servim când s-au răcit.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.