Rondele de crap cu stevie
PrinteazaRondele de crap cu stevie din: rondele de crap, stevie, ceapa verde, morcov, ulei, lamaie, sare si piper.
- 8 rondele de crap
- 6 legatura de stevie
- 2 legaturi ceapa verde
- 1 morcov
- 50 ml ulei
- 1 lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spalati rondelele de crap, curgeti-le bine de apa si stergeti-le cu servetele. Presarati-le cu sare si piper si prajiti-le inabusit, in 3-4 linguri de ulei si 5-6 linguri de apa. Cand carnea este bine patrunsa este bine patrunsa, scoateti rondelele pe o farfuri si puneti in tigaie uleiul ramas in care prajiti ceapa tocata marunt.
Adaugati morcovul curatat, spalat si dat pe razatoarea mare. Caliti-le 3-4 minute apoi puneti in tigaie stevie curatata spalata, oparita si tocata. Caliti-o impreuna cu ceapa si morcovul 10-12 minute. Puneti deasupra rondelele de peste, acoperiti tigaie cu capa si mai lasati la foc mic 2-3 minute.
Serviti cate 2 rondele la portie, puse pe un strat de stevie si stropiti totul cu zeama de lamaie.
Rondele de crap cu stevie
Pofta buna!