Rondele de dovleac

Printeaza

Rondele de dovleac

Rondele de dovleac din: unt, zahar, piure de dovleac, ou, lapte, faina, praf de copt.

Ingrediente :

  • 30 g unt
  • 2 linguri zahar
  • 1/2 ceasca piure de dovleac (fiert in aburi si zdrobit)
  • 1 ou batut usor
  • 1/2 ceasca lapte
  • 2 1/2 cesti faina
  • 1 lingurita praf de copt

 

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 220C. Se freaca untul cu zaharul si se incorporeaza usor dovleacul, oul batut si laptele.

Se adauga faina si se framanta un aluat moale.Se intinde aluatul cu mana pe planseta infainata si se taie din el cu gura unui pahar rondele (grosimea aluatului: 2 cm).

Se aseaza rondelele pe o tava unsa, se stropesc cu putin lapte si se coc 10-12 minute in cuptorul  incins.

Se servesc calde, cu putin unt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.