Rondele din bagheta cu ou, bacon si parmezan
PrinteazaRondele din bagheta cu ou, bacon si parmezan din: baghete, oua, bacon, ceapa rosie, paremza, sare, piper, ciuperci, unt sau ulei, foaie de copt.
Ingrediente:
- 2 baghete, în funcţie de numărul porţiilor
- 6-8 ouă
- 300 g bacon
- 1 ceapă roşie
- 100 g parmezan
- sare
- piper
- 200 g ciuperci tăiate
- unt sau ulei
- 1 foaie de copt
Mod de preparare:
In unt sau ulei, căleşti baconul tăiat cubuleţe şi ceapa. Adaugi ciupercile şi le căleşti împreună. Condimentezi cu sare şi piper. Scobeşti baghetele şi le umpli cu compoziţia pregătită.
Pui baghetele la frigider minimum 2 ore. Le scoţi şi le tai rondele mai groase, într-o tavă pui foaia de copt, aşezi rondelele de baghetă şi deasupra fiecăreia aşezi câte un ou şi caşcaval ras (parmezan).
Dai la cuptor până se coc şi ouăle. Consumi rondelele călduţe simple sau cu salată, după preferinţă.
Pofta buna!