Rondele de rechin cu legume la cuptor

Printeaza

O reteta delicioasa de rondele de rechin cu legume la cuptor din: rondele de rechin, morcovi, telina, rosii, ardei gras, ceapa, ulei, cimbru uscat, sare si piper.

Ingrediente:Rondele de rechin cu legume la cuptor

  • 700 g rondele de rechin
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 4 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita rasa cimbru uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ceapa, morcovii, ţelină şi ardeiul gras, spălaţi-le şi scurgeţi-le de apă. Tăiaţi ceapa şi ardeiul gras julienne, iarţelina şi morcovii daţi-i pe răză­toarea mare.

Roşiile opăriţi-le, curăţaţi-le de pieliţă şi tăiaţi-le în cubuleţe. Puneţi într-o tavă uleiul şi adăugaţi legumele tocate.

Peste acestea puneţi cubuleţele de roşii, presărate cu cimbru, iar deasupa acestora puneţi rondele de rechin, spălate şi scurse bine de apă.

Presăraţi cu sare şi piper după gust. Puneţi tava în cuptorul încins şi coaceti la foc potrivit circa 40 de minute.

Rondele de rechin cu legume la cuptor

Rondele de rechin cu legume la cuptor

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • rondele de rechin la cuptor
  • rondele de rechin
  • rechin la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.