Rosie umpluta cu salata de vinete

Printeaza

Rosie umpluta cu salata de vinete din: rosii, vinete, sare, untdelemn, patrunjel, ceapa.

Ingrediente:Rosie umpluta cu salata de vinete

  • 6-7 roşii tari, proaspete
  • vinete lunguieţe
  •  sare
  • untdelemn
  • frunze de pătrunjel
  • o ceapă

 

Mod de preparare:

Se spală roşiile şi se pregătesc ca în reţeta precedentă. Se prepară o salată de vinete cu untdelemn şi se adaugă o ceapă tocată foarte mărunt şi puţină sare. Cu această salată se umplu roşiile, care se decorează cu frunzuliţe de pătrunjel.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.