Rosii in borcan

Printeaza

Rosii in borcan din: rosii, sare si conservant.

Ingrediente:

  • 5 kg rosii
  • sare
  • conservat

 

Mod de preparare:

Speli roşiile şi apoi le pui într-o oală cu apă care fierbe. Le lasi câteva minute în apa fiartă, după care le scoţi într-un vas, le cureţi de coajă şi le tai în bucăţi.

Roşiile curăţate şi tăiate le pui într-un vas, adaugi sare după gust şi conservant.

Le laşi aşa vreo 2 ore, după care le pui în borcane, le închizi si le fierbi încă 30 de minute.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Pai si unde-i poza?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.