Roşii cu branză caldă de capră

Printeaza

Roşii cu branză caldă de capră

Ingrediente:

  • 8 roşii mijlocii
  • 300 g brânză proaspătă de capră (2 sau 3 tipuri)
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • câteva frunze de busuioc (pentru decor)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Roşii cu branză caldă de capră: Incălziţi, în prealabil, cuptorul la 180° (treapta 6). Spălaţi roşiile, apoi tăiaţi un căpăcel deasupra, cu ajutorul unui cuţit ascuţit. Goliţi cu grijă interiorul cu o linguriţă. Răsturnaţi roşiile pentru a se scurge bine.

Intr-un bol, amestecaţi brânza de capră proaspătă cu uleiul de măsline, până când obţineţi o pastă omogenă. Săraţi şi piperaţi.

Umpleţi roşiile. Puneţi căpăcelul deasupra şi aşe- zaţi-le într-un vas, apoi puneţi la cuptor. Coaceţi timp de 40-45 de minute.

Serviţi cald pe pat de salată, decorat cu frunze de busuioc.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.