Rosii umplute cu masline si ton din: ton, rosii, masline, ceapa, telina, mar, maioneza, seminte. Ingrediente: 1 conservă de ton în suc propriu 6 roşii mari 300 g murături asortate 1 ceapă mică 100 g rădăcină de ţelină 12 măsline negre 1 măr maioneză 12 boabe de strugure alb seminţe de floarea-soarelui Mod de […]
Rosii cu branza si ciuperci
PrinteazaRosii cu branza si ciuperci din: rosii, ceapa verde, usturoi, branza dulce, albusuri, patrunjel, ulei de masline, ciuperci.
- 8 rosii
- 1 legatura ceapa verde
- 2-3 catei de usturoi
- 200 g branza dulce degresata
- 2 albusuri
- 2 legaturi patrunjel verde
- 2 linguri ulei de masline
- 300 g ciuperci champignon proaspate sau 1 conserva ciuperci felii in apa cu sare
Mod de preparare:
Speli roşiile şi le tai câte un căpăcel la partea de sus.
Cu o linguriţă, îndepărtezi cu grijă miezul pe care îl foloseşti la un alt preparat.
Cureţi ceapa şi usturoiul şi le toci mărunt. Intr-o tigaie cu 1 lingură de ulei încins, înăbuşi ceapa, usturoiul şi ciupercile scurse din conservă sau pe cele proaspete, în prealabil curăţate, spălate şi tocate mărunt.
Când compoziţia a scazut, stingi focul si o lasi sa se raceasca.
Incorporeaza albusurile batute spuma tare, cu un praf de sare, verdeata fin tocata, branza si piper dupa gust.
Umpli rosiile cu acest amestec, le asezi intr-o tavita si le stropesti cu 1 lingua de ulei.
Le coci timp de 20-25 de minute, la foc mediu.
Rosii cu branza si ciuperci
Pofta buna!
poate iti place si:
Rosii umplute cu masline si ton
Rosii umplute cu orez basmati
Rosii umplute cu orez basmati din: rosii, ciuperci, orez, ceapa, ulei, patrunjel, sare, oregano si busuioc. Ingredinete: 10 rosii 1 kg ciuperci 1 cescuta cu orez basmati 1 ceapa ulei patrunjel sare oregano busuioc Mod de preparare: Spala cinci rosii si taie-le deasupra un capacel. Cu ajutorul unei lingurite, indeparteaza pulpa. Rosiile ramase opareste-le, […]
Pofta buna!