Rosii cu carne

Printeaza

Rosii cu carne din: carne de vită, ceapa, ulei, roşii, sare, faina, patrunjel.

Ingrediente:

  • 1 kg carne de vită
  • 3 cepe
  • 150 ml ulei
  • 1/2 kg roşii
  • sare
  • 1 linguriţă făină
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare Rosii cu carne:

Tăiaţi carnea în bucăţi, săraţi-le, înăbuşiţi-le în ulei şi puneţi făina care se rumeneşte foarte puţin.

Stingeţi cu apă, apoi lăsaţi vasul pe foc domol. Când carnea este aproape fiartă, adăugaţi roşiile fără pieliţe şi seminţe, tăiate în bucăţi mari.

Lăsaţi să mai fiarbă încă 30 de minute până când carnea este bine pătrunsă.

Inainte de a aduce preparatul la masă decoraţi-l cu pătrunjel verde, tocat fin.

 

Pofta buna!

 

 

Ouă Jumări cu Spanac și Ciuperci

Ouă Jumări cu Spanac și Ciuperci: o opțiune de mic dejun plină de savoare, care combină proteinele bogate din ouă cu fibrele și vitaminele din legume. Acest fel de mâncare este perfect pentru a începe ziua cu energie, oferind un echilibru ideal între gust și beneficii nutriționale. Ingrediente: 4 ouă mari 200 g spanac proaspăt sau […]

Piept de Curcan la Grătar cu Legume la Aburi

Piept de Curcan la Grătar cu Legume la Aburi: O Masă Ușoară și Nutritivă. Este o opțiune de masă sănătoasă și plină de savoare, perfectă pentru cei care își doresc o cină ușoară dar nutritivă. Această combinație nu doar că este bogată în proteine și vitamine, dar este și extrem de ușor de preparat, făcând-o […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.