Rosii carnoase umplute cu ciuperci

Printeaza

Rosii carnoase umplute cu ciuperci din: rosii, ciuperci, zeama de lamaie, untdelemn, sare, verdeata.

 

Ingrediente:

  • 8 roşii potrivite
  • 500 g ciuperci
  • zeamă de lămâie
  • untdelemn
  • sare
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Se spală roşiile, se taie căpăcelul, se scobesc de seminţe, iar miezul se amestecă cu salata, de ciuperci şi se umplu roşiile.

Salata de ciuperci se prepară din ciupercile spălate, curăţate în apă cu sare de lămâie (ca să rămână albe).

După ce s-au răcit, se taie feliuţe şi se amestecă bine cu zeamă de lămâie, untdelemn, sare şi verdeaţă tocată mărunt.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.