Ou cu roşii şi cartofi

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de ou cu rosii si cartofi din: ulei de masline, cartofi, rosii cherry, ceapa verde, ou si frunze de busuioc.

Ingrediente:Ou cu roşii şi cartofi

  • 1  lingură ulei de măsline
  • 2-3 cartofi fierţi, feliaţi
  • câteva roşii cherry, tăiate pe jumătate
  • 2  cepe verzi, mărunţite
  • 1 ou
  • câteva frunze de busuioc

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă feliile de cartofi şi se prăjesc pe ambele părţi până când se rumenesc. Se adaugă roşiile şi ceapa şi se călesc aprox. 1 minut până când încep să se înmoaie.

Se asezonează cu sare şi piper, apoi se îndepărtează totul către marginile tigăii astfel încât să se obţină un cuib (cuibul trebuie să fie atât de mare încât să încapă în el un ou crud).

Se sparge cu grijă oul în spaţiul astfel creat şi se prăjeşte atât cât consideraţi necesar pentru a obţine un ou pe gustul dumneavoastră. Presăraţi busuioc şi serviţi.

Ou cu roşii şi cartofi

Ou cu roşii şi cartofi

Pofta buna!


Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.