Rosii coapte cu busuioc

Printeaza

O reteta de rosii coapte cu busuioc din: rosii, busuioc, otet balsamic si ulei de masline.

Ingrediente:Rosii coapte cu busuioc

  • 500 g rosii de gradina, bine coapte
  • 1 lingurita frunze de busuioc
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 lingura ulei de masline

 

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la semnul 2/150 C. Spala bine rosiile, taie-le in jumatati si pune-le intr-o tava de copt.

Stropeste-le cu ulei, otet balsamic si, optional, piper proaspat macinat. Presara busuiocul si putina sare. Coace la cuptor o ora.

Rosii coapte cu busuioc

Rosii coapte cu busuioc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.