Rosii coapte

Printeaza

Rosii coapte din: rosii, patrunjel, ulei, usturoi, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:

  • un kg rosii coapte
  • o legatura patrunjel
  • 3 linguri ulei
  • 6 catei usturoi
  • 4-5 linguri pesmet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In cuva robotului se pune pătrunjelul spălat, usturoiul feliat şi se mixează.

Roşiile se spală şi se taie în două, apoi se tec prin ulei şi se aşază jumătăţile în tava de copt cu un pic de apă.

Se sărează şi se piperează, apoi se repartizează pe fiecare jumătate de roşie amestecul de pătrunjel şi usturoi.

Se presară cu pesmet şi se dau la ciîp’or pentru 45 de minute.

 

Rosii coapte

Rosii_coapte

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.