Rosii conservate in borcan

Printeaza

Rosii conservate in borcan

Mod de preparare:

Se aleg roşii coapte, dar nu stricate. Se spală, se introduc o clipă cu ajutorul unei site în apă clocotită, se curăţă de pieliţe, se taie în patru şi se îndepărtează seminţele.

Se pun într-un castron adăugând la 1 kg de roşii 2 g de acid salicilic şi sare după gust (se fac sărate ca pentru mâncare, nu mai mult).

Se amestecă uşor cu mâna sau cu o lingură şi se aşază în borcane mici,fără zeama pe care au lăsat-o. Se leagă cu hârtie pergament sau cu celofan şi se păstrează la rece.

Rosii conservate in borcan

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • rosii conservate în borcan
  • rosii conservate

2 comentarii

  1. Rosiile conservate sunt bune rau

  2. Da, sunt bune rosiile conservate si foarte utile la diverse mancaruri.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.