Rosii in crusta de pesmet

Printeaza

Rosii in crusta de pesmet din: roşii, ulei, usturoi, pesmet, verdeaţă, sare.

 

Ingrediente:

  • 500 g roşii
  • 1 ceaşcă ulei
  • usturoi
  • 1 lingură pesmet
  • verdeaţă tocată
  • sare

Mod de preparare:

Rosii in crusta de pesmet: Roşiile se spală şi se taie rondele groase de 1 cm. Se sărează şi, eventual, se piperează după gust.

Se trec feliile de roşii prin pesmet şi se prăjesc în ulei încins.

Acoperă cu verdeaţă tocată şi se stropesc cu mujdei de usturoi.

 

Pofta buna!

 

 

 

Lime: Beneficii pentru Sănătate, Rețete Delicioase si Contraindicatii

Lime: Beneficii pentru Sănătate, Rețete Delicioase si Contraindicatii. Lamaia-lime (Citrus aurantiifolia) este un fruct mic, verde sau galben deschis, cunoscut pentru aroma sa proaspătă și acidă. Este folosit în bucătărie pentru a adăuga gust și savoare preparatelor. Iată mai multe informații despre lime. Clima: Lamaia-lime este originară din regiunea Asia de Sud-Est și preferă un […]

Tobă Tradițională de Casă – Rețetă Autentică și Nutrițională

Tobă Tradițională de Casă – Rețetă Autentică și Nutrițională din: inima de porc, limba de porc, rinichi de porc, carne de porc, mat gros de porc, sare, piper, boia de ardei, usturoi, orez. Descoperiți o rețetă autentică de tobă de casă, un preparat tradițional românesc cu o istorie bogată. Această rețetă vă va ghida pas […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.