Rosii cu branza la borcan

Printeaza

Rosii cu branza la borcan din: rosii, branza, otet, apa, usturoi, ulei.

Ingrediente:Rosii cu branza la borcan

  • 2 kg roşii mici
  • 500 g brânză feta
  • o cană oţet alb
  • 2 căni apă
  • 10 căţei usturoi
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Roşiilor spălate li se taie un căpăcel şi apoi se golesc de conţinut cu o linguriţă. Se pun la fiert apa şi oţetul. Când dă în clocot, se trage de pe foc şi se pun roşioarele. Se lasă 5 minute, după care se scot.

Brânza se fărâmiţează, se umplu roşiile şi se aşază în borcane.

Se pune şi usturoiul, se acoperă cu ulei şi se lasă la rece pentru o lună.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.