Rosii cu fasole verde si branza de capra

Printeaza

O reteta delicioasa de rosii cu fasole verde si branza de capra din: rosii, fasole verde pastai, branza de capra, ceapa, usturoi, unt, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Rosii cu fasole verde si branza de capra

  • 8 roşii
  • 500 g fasole verde păstăi
  • 200 g brânză de capră
  • 1 ceapă
  • 3 căţei de usturoi
  • 8 linguriţe cu unt
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală bine fasolea verde, taie-i capetele, rupe-o în bucăţi de 3 cm. Taie ceapa cât mai mărunt şi căleş- te-o în ulei. Adaugă sare şi fasolea verde. Las-o să se înăbuşe bine. Din când în când, stropeşte-o cu puţină apă călduţă.

Când fasolea este suficient de fiartă şi scăzută, potriveşte gustul de sare şi piper. Separat, spală roşiile şi taie-le deasupra un căpăcel. Cu ajutorul unei linguriţe, îndepărtează pulpa.

Umple roşiile cu fasole şi cubuleţe de brânză de capră. înainte de a fixa căpăcelul de roşie, pune în fiecare câte o linguriţă cu unt frecat cu usturoi zdrobit.

Aşază roşiile într-o tavă unsă cu ulei şi lasă-le la cuptor cel mult 30 de minute.

Rosii cu fasole verde si branza de capra

Rosii cu fasole verde si branza de capra

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.