Rosii cu pasta de oua

Printeaza

Rosii cu pasta de oua din: rosii, oua, ulei, lamaie, mustar, sare, piper.

Ingrediente:Rosii cu pasta de oua

  • 6 roşii
  • 8 ouă
  • 20 ml ulei
  • zeama de la o lămâie
  • o linguriţă cu muştar
  • sare
  • piper
  • pătrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Se aleg roşii proaspete şi tari, se spală, li se taie un căpăcel şi se golesc de miez, apoi se pun la scurs cu gura în jos.

Se fierb 6 ouă tari, se cojesc, se toacă mărunt şi se amestecă cu muştarul, 2 linguri de maioneză, sare, piper şi pătrunjel.

Cu această compoziţie se umplu roşiile, iar în loc de căpăcel se pune p lingură de maioneză şi o frunză de pătrunjel. Maioneza se prepară din două gălbenuşuri.

Inainte de a fi servite, roşiile se ţin la rece, aproximativ 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.