Rosii cu sunca si ardei gras

Printeaza

 

O reteta delicioasa de rosii cu sunca, ardei gras, paine, oua, usturoi, unt si sare.Rosii cu sunca si ardei gras

Ingrediente:

  • 5 roşii
  • 5 ardei graşi
  • 100 g şuncă
  • 2 felii de pâine
  • 2 ouă
  • 2 căţei de usturoi
  • 50 g unt
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Goleşti roşiile, tăindu-le un capac. Miezul fiert, şi strecurat îl pui din nou la fiert până scade. Adaugi sare. Inmoi pâinea în lapte sau în apă, coci arde­ii, îi cureţi şi îi tai bucăţele mici. La fel tai şi şunca.

Amesteci totul cu zeama de la usturoiul pisat şi stropit cu o lingură de apă cu sare. Adaugi şi ouăle. Cu această compoziţie umpli roşiile. Le aşezi într-o formă cu margini joase, şi peste fie­care roşie umplută pui o bucăţică de unt cât o alună. Dai la cuptor o jumătate de oră, până se înmoaie roşiile.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.